Bakalım şimdi ne olacak?

Bakalım şimdi ne olacak? Bakalım şimdi ne olacak?
A- A+
Reklam

Kamuoyunda “Tanjuzede” olarak adlandırılan 138 Belediye eski personelinin, söz verdiği halde aylardır kıdem tazminatlarını ödemeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın arkasından, Ankara’ya yürüyüş yapma hazırlığı içinde oldukları iddia edildi.

CHP Genel Merkez Sözcüsü Faik Öztrak’ın; “Bolu’nun dünya kadar sorunu var. Bolu’nun sorunlarıyla ilgilensin” çıkışı sonrası, “Bolu’nun hiçbir sorunu olmadığını” açıklayan Tanju Özcan’ın, yok saydığı sorunlardan bir kısmı, kendisiyle birlikte Ankara’ya geliyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kendileri ile yaptığı toplantıda EYT’den faydalanarak bir an önce emekli olmalarını istediği ve kıdem tazminatlarını da bir hafta sonra ödeyeceğim diye söz veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın aylardır oyaladığı 138 emekli personel, seslerini duyurmak için yürüyüş hazırlığında olduğu iddiası Bolu kamuoyuna bomba gibi düştü.

Hatırlanacağı üzere; 14 Mart 2023 tarihinde emeklilik dilekçelerini Tanju Özcan’ın isteği doğrultusunda verdikten sonra Başkanın sözüne inanarak kıdem tazminatını bekleyen 138 eski çalışanına İller Bankası’ndan en geç iki ay içinde para geleceği söylenmiş, bu süre zarfında da parayı ödemeyince 23 Mayıs tarihinde Tanjuzede emekliler Belediyenin kapısına dayanmışlardı.

Kur farkı ve maaş kaybından dolayı her birinin Tanju Özcan yüzünden yaklaşık 150 bin lira kaybı olan Tanjuzede 138 emekli personelin, seslerini duyurmak için Ankara’ya yürümekte olan Tanju Özcan’ın arkasından yola çıkacakları iddia edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Deniz (10 ay önce)
    Geç bile kaldılar ben olsam o tancuyu yolda yakalar bir güzel yumuşatırdım
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler